Badeværelse

Renovering af badeværelse på Frederiksberg samt resten af Nordsjælland

Hos Gramether & Larsen ApS har vi afdelinger på både Frederiksberg og i Hellerup, og vi kan foretage renovering af badeværelse i Frederiksberg, København, Gentofte og hele Nordsjælland.

​Und dig selv plads til hverdagsluksus

​Und dig selv og din familie et rum med plads til luksus. Varme i gulvet og håndklædevarmere vil være en gave, der bliver ved med at give, når morgenerne er vinterkolde. Skab din egen spaoplevelse derhjemme med et brusehoved i loftet med regnskyl eller et stort badekar. Mulighederne er nærmest uendelige, og vi har de kreative løsninger, der kan give dig ekstra luksus i hverdagen.

Trænger badeværelset til en kærlig hånd?

Hvis dit badeværelse trænger til en kærlig hånd, så kan vi stå for en fuld renovering af badeværelse i lejlighed eller hus fra ende til anden. Det gælder, uanset om du blot vil modernisere dit eksisterende badeværelse, eller hvis du vil renovere rummet mere grundlæggende og have skiftet alle fliser og sanitet ud. Vi har et godt samarbejde med mange forskellige håndværkere, så vi er i stand til at klare hele projektet.

Hvad koster renovering af badeværelset?

Der er mange overvejelser, man skal gøre sig, når man står over for enten et helt nyt badeværelse, en renovering eller en ombygning af badeværelse. Blandet andet skal du gøre det dig selv klart, hvad du ønsker af et badeværelse – skal det være et familierum, hvor der plads til flere på en gang? Skal det være ren velvære og luksus? Eller noget helt tredje? Prisen afhænger selvfølgelig af omfanget på din badeværelsesrenovering samt valg af materialer.

Ønsker du en billig renovering af badeværelse på Frederiksberg eller Nordsjælland, kan vi også tilbyde renovering af lille badeværelse i lejligheder.

Vi har mange års erfaring i branchen, og vi kan yde professionel rådgivning og svare dig på lige de spørgsmål, du måtte have. Ring til os i dag og hør nærmere på 70 23 28 23 eller skriv til e-mail hg@grametheroglarsen.dk.

FørEfter

Få et godt og uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse!

Vi står klar til at hjælpe med netop din VVS-opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(+45) 70 23 28 23
hg@grametheroglarsen.dk