Totalentreprise

Totalentreprise og tagentreprise varetages

Hos Gramether & Larsen VVS ApS påtager vi os gerne totalentrepriser og tagentrepriser.

Vi har stor erfaring med at forestå totalentreprise i København, Hellerup, Veksø og resten af Nordsjælland samt det øvrige Sjælland.

Vi oplever flere og flere, som desværre har måttet vente alt for længe med at få deres projekt færdiggjort grundet travlhed blandt håndværkere.

Samtidigt er det også svært at koordinere og overskue de forskellige arbejdsopgaver på en totalentreprise, uanset om det er i forbindelse med tagarbejde eller eksempelvis en renovering af hus.

Hvad er totalentreprise?

I en totalentreprise lader man en totalentreprenør varetage koordineringen mellem de mange forskellige faggrupper, der typisk er involveret i et større byggeprojekt. Det kan eksempelvis være elektrikere, malere, tømrere, blikkenslager, snedkere samt VVS-installatører.

Vi tilbyder gerne denne koordinering af entreprise, da vi til dagligt arbejder sammen med en stor række af andre håndværkergrupper, som vi kan stå inde for, og som sætter os i første række. Dette giver en større fleksibilitet samt ydeevne og mindsker risikoen for misforståelser på opgaven.

Kontakt os for en pris på din opgave

Er du i gang med at indhente priser på totalentreprise på Sjælland, er du velkommen til at kontakte os, enten ved at ringe på telefon +45 70 23 28 23, skrive til e-mail hg@grametheroglarsen.dk eller benytte vores kontaktformular.

Få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din VVS-opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(+45) 70 23 28 23
hg@grametheroglarsen.dk