Ejendomsservice

Ejendomsservice og vedligeholdelse af ejendom

Gramether & Larsen ApS er beliggende i Hellerup og på Frederiksberg og har stor erfaring inden for ejendomsvedligeholdelse og ejendomsservice på hele Sjælland.

Ejendomsservice med døgnvagt

​Vi tilbyder faste aftaler på ejendomsservice og vedligeholdelse, hvor vi sørger for reparationer og renovering – både på dagligdagsskader og større projekter såsom fraflytningslejligheder.

Ved akutskader rykker vi hurtigt ud med ejendomsservice, ligesom at vi også tilbyder 24 timers-døgnvagt for vores ejendomskunder.

​Om det er en vandskade, et nyt blandingsbatteri, et toilet, der løber, tagrender, der er gået i stykker, eller noget helt andet, der kræver ejendomsservice, kan vi tilbyde vores ekspertise.

Vi har i en årrække kørt fast ejendomsservice for boligforeninger samt ejer- og andelsforeninger og er derfor vant til at håndtere store såvel som små ejendomme i hele København og nordsjælland.​​

Også totalentrepriser

Ved renovering af lejligheder eller tag, tager vi gerne totalentreprisen på ejendomsservice og sørger for kontakten til andre relevante faggrupper.

​På den måde skal I ikke selv bekymre jer om at samle de løse ender. Vi er tovholder fra start til slut og sørger for at opgaven på ejendomsservice kommer sikkert i land.

​Ring gerne til os allerede i dag og aftal et uforpligtende møde angående ejendomsservice hvis I overvejer at få et professionelt VVS-firma fast tilknyttet jeres ejendomme, der kan levere service i høj klasse.

Få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din VVS-opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(+45) 70 23 28 23
hg@grametheroglarsen.dk