VVS

VVS- Service opgaver

Skal toilettet eller blandingsbatteriet udskiftes ?

Ønsker I gulvvarme, eller er radiatoren gået i stykker?

Hos Gramether & Larsen ApS har vi stor erfaring inden for en bred vifte af vvs service opgaver.

Vi har mange års erfaring i udførelsen af VVS arbejde og bestræber os på at leverer gode holdbare resultater, samt en god service.

Om det er jeres parcelhus, erhvervsbygningen eller lejlighedskomplekset, der trænger til VVS-arbejde, kan vi tilbyde vores ekspertise. Vi har afdelinger i Hellerup, Frederiksberg og dækker derfor det meste af Sjælland.

VVS-arbejde i Hellerup, Frederiksberg & omegn i tæt samarbejde med faggrupperne

Når I skal have helt nyt badeværelse, eller når det eksisterende skal renoveres, tager vi gerne totalentreprisen og sørger for projektet fra start til slut.

​Vi har vores egne murere og et tæt samarbejde med alt fra elektrikere og tømrere til malere, som vi sørger for at tage med på opgaven.

Det er fagfolk, som vi gennem årene har opnået et tæt og loyalt forhold til, og som vi ved vægter kvalitet lige så højt som os selv.

Vi har vores egne tag folk med stor ekspertise inden for alt tagarbejde fra inddækninger i zink og kobber samt  tagrenovering, tagarbejde og tagrender.

Vi tænker kreativt

I kraft af vores mangeårige erfaring med arbejdet er vi vant til at se mulighederne i et rum.

Vi kommer gerne med flere forskellige løsningsforslag ud fra den stil, i ønsker. Har I selv ideer, tager vi naturligvis udgangspunkt i dem.

Vi tilbyder vvs tjek til de ejendomme hvor vi også har den faste service, som husets vvs´er

Står du og skal sælge eller overtage et hus eller en lejlighed, så kan vi tilbyde et tjek, hvor vi gennemgår ejendommens vand- og afløbsinstallationer.

​Vi udfører et grundigt tjek og kontrol og udfylder en VVS-rapport, som er din sikkerhed for, at installationerne er gældende efter de opdaterede normer og regler på området.

Vi tilbyder en pris på VVS-tjek på 1.500,- inklusive moms og rapport.​

​Vi står altid klar til at håndtere jeres opgave, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud og priser på VVS-arbejde i København og omegn. Kontakt os på telefon +45 70 23 28 23 eller skriv til vores mail adresse hg@grametheroglarsen.dk.

Få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din VVS-opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.

(+45) 70 23 28 23
hg@grametheroglarsen.dk