VVS

Erfaren
Vi har mere end 20 års erfaring inden for VVS

Kvalitetsservice
Vi tilbyder personlig service

Tekniq Garanti
Vi er medlem af Tekniq

VVS-tjek og andet arbejde i Frederiksberg og Hellerup

Skal badeværelset renoveres eller blandingsbatteriet udskiftes? Ønsker I gulvvarme, eller er radiatoren gået i stykker? Hos Gramether & Larsen ApS har vi stor erfaring inden for en bred vifte af opgaver, og vores autoriserede installatør foretager også VVS-tjek. Vi har flere års erfaring i udførelsen af VVS arbejde og leverer altid top resultater.

Om det er jeres parcelhus, erhvervsbygningen eller lejlighedskomplekset, der trænger til VVS-arbejde, kan vi tilbyde vores ekspertise. Vi har afdelinger i Hellerup, Frederiksberg og Veksø i Nordsjælland og dækker derfor det meste af Sjælland.

VVS-arbejde i tæt samarbejde med faggrupperne

Når I skal have helt nyt badeværelse, eller når det eksisterende skal renoveres, tager vi gerne totalentreprisen og sørger for projektet fra start til slut.

​Vi har et tæt samarbejde med alt fra elektrikere og tømrere til malere og murere, som vi sørger for at tage med på opgaven. Ligesom vi også er eksperter i tagrenovering, tagarbejde og tagrender.

Det er fagfolk, som vi gennem årene har opnået et tæt og loyalt forhold til, og som vi ved vægter kvalitet lige så højt som os selv.

Vi tænker kreativt

I kraft af vores mangeårige erfaring med arbejdet er vi vant til at se mulighederne i et rum.

Med vores kreative tankegang kan vi komme med flere forskellige løsningsforslag ud fra den stil, I ønsker. Har I selv ideer, tager vi naturligvis udgangspunkt i dem.

Kontakt os for en pris på VVS-tjek

Står du og skal sælge eller overtage et hus eller en lejlighed, så kan vi tilbyde et tjek, hvor vi gennemgår ejendommens vand- og afløbsinstallationer.

​Vi udfører et grundigt tjek og kontrol og udfylder en VVS-rapport, som er din sikkerhed for, at installationerne er gældende efter de opdaterede normer og regler på området. Vi yder service i Hellerup, Frederiksberg og København.

Vi tilbyder en pris på VVS-tjek på 820,- inklusive moms og rapport.​

​Vi står altid klar til at håndtere jeres opgave, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud og priser på VVS-arbejde i København og omegn. Ring på telefon +45 70 23 28 23 eller skriv til vores hg@grametheroglarsen.dk.

Få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din VVS-opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage.
 


Følg Gramether & Larsen VVS på Facebook

Følg os og få større indblik i din VVS’ers hverdag, deltag i konkurrencer og meget mere.

Samarbejdspartnere